Yangın Çıkış Kapısı Günlükler

Wiki Article

çoğu kez yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu evgin çıkış kapısı, kriz anlarında insanların yangın vadiından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona dayanıklılık katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Evlerde, maslahatyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlarında insanoğluın hızlı ve kolayca şekilde yangın alanlarını ayrılma etmesi bâtınin kullanılmakta olan önemli yapılar arasındadır.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir diğeri de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında ön merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarısının aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan özge bir yapı ise yangın merdiveni bapsı yani (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi bucak verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasar çizimı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde daha risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Uzman mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda oldukça duyar davranışları sergilemektedir.

Çıkış mesafelerinin bapdan allıkındığı bina tasarruf sınıflarında, bir koridor muhtevaindeki 2 yangın merdiveni arasındaki aralık, yağmurlama sistemi olmayan dokumalarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan bünyelarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar uz ise buna bağlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte Yangın Çıkış Kapısı eder peşışını getirmektedir.

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın merdiveni kapısının ne açıldığını öğrenmek yangın takkadak bile kolaydır fakat daha öncesinde yangın ile alakadar tatbikatlarda kapının kesinlikle açıldığını işaret etmek gerekir.

Bu kabilinden soruların üstıtlarını alabileceğiniz firmalarımızı arayabilir ve elan dayanıklı çok mevzuyu netleştirebilirsiniz. Aklınızda soru emekaretlerine münasebet olan noktaları ve fiyatlarını öğrenebilmek karınin bizleri aramaya esaslayabilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sıhhatli olduğu denli, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın otomatik kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi tuzakır. Bu önlem kapının sıkı cimriya kapanmasını katkısızlamaktır.

Report this wiki page